Thursday, June 18, 2009

Lokal View ...Twee jaar geleden zijn wij de Nederlandse markt ingekomen met Narrow Casting.

De markt was relatief nieuw en in de eerste fase. De meeste oplossingen waren technisch van aard en niet opgebouwd vanuit marketing. Er waren nogal wat problemen met de combinatie van content en de technische uitvoering. Dat zijn twee werelden.

We kwamen al snel tot de conclusie dat een oplossing was een universeel systeem waarbij de opdrachtgevers de content kwijt konden en de locatie houders de content konden uitzenden.

Natuurlijk was het zo dat daarvoor nog wat technische ontwikkelingen nodig waren die wij in de laatste jaren hebben uitgevoerd. De software die daarvoor nodig was is nu klaar en voor u beschikbaar. Dit is de basis van Solutions Netherlands.

Voor wie kunnen wij de oplossing bieden? Zowel de locatie houders als de adverteerders, maar ook voor de collega’s die reeds een narrow casting netwerk hebben.

Wat betekent dit voor u? Snelle plaatsing van acties en campagnes. Snelle respons na uitzending van de campagne direct overzicht van de budgetten en de resultaten daarvan. Goed overzicht van bestaande schermen die voor u beschikbaar zijn

Terugkoppeling van marketing en management informatie, verbeterde communicatie en een aanvulling op een slagvaardiger organisatie. Dit alles tegen een zeer concurrerende kostprijs.

Test ons uit start een procedure tegen een aangenaam pilot tarief.

www.solutionsnow.nl

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comments.

background